Bunuraya Simalem
Lagu Terbaru
Loading...
Mar 8, 2017

Lirik Lagu Karo - Maafken - Jovie AJ Tarigan

11:45 AM

Maafken - Jovie AJ Tarigan

Gubh. Jovie AJ Tarigan

tuhu aku enggo salah nandangi kena karo
payo tiganndu lepak nandangi kam sayang
tapi uga kubahan aku kalak mesera
lasenang mama ras mami adi kita ersada
maafkenndulah aku oh nande karoku
lawes ku la erkata ngelokken kam turang
lupakenndulah aku ula singetken nari
mindo maaf ma tigan man bandu nde karo
tiap kita jumpa aku ras kena
malem tuhu pusuh mama tiganndu
tapi uga kubahan geluhku mesera
merawa mama ras mami man bandu
ulanai kam ras ia tadingkenndu lah ia
nina mama ras mami man bandu nande karo
maafkenndulah aku oh nande karoku
lawes ku la erkata ngelokken kam turang
lupakenndulah aku ula singetken nari
mindo maaf ma tigan man bandu nde karo

------------------------------------------------
lirik set by Bunuraya® Corporation,Inc.
------------------------------------------------
http://bunuraya.blogspot.com
------------------------------------------------

Download Mp3
------------------------------------------------

0 komentar:

Post a Comment

 
Apa ini?? -->