Bunuraya Simalem
Lagu Terbaru
Loading...
Jul 21, 2015

Lirik Lagu Karo - Rudang Taneh Karo - Sabarta Sitepu

7:56 PM

Rudang Taneh Karo - Sabarta Sitepu

Cipt. Sabarta SItepu

taneh karo simalem seh nge dauhna
turah pusuh metedeh ndube man kena
man nande ras bapa turang teman senina
bagepe kena oh nande nanginku
sura sura ndigan nge ndia tembena
segelah banci mulih aku ku kuta
natap natap rupandu si seh kal jilena
pepalem tedehku man rudang taneh karo
lanai bo ndekahsa mulih me aku
mulih ku kuta reh ndahi kena
timaindu pepagi kemulihenku
nande nanginku timai i kuta
oh kam namur sentak tak erpagi pagi
ula min sempat melus rudang rudang ku
turiken bana pusuh ku metedeh
nandangi ia oh rudang taneh karo

------------------------------------------------
lirik set by Bunuraya® Corporation,Inc.
------------------------------------------------
http://bunuraya.blogspot.com
------------------------------------------------


Download Mp3
------------------------------------------------

0 komentar:

Post a Comment

 
Apa ini?? -->