Bunuraya Simalem
Lagu Terbaru
Loading...
Aug 8, 2015

Lirik Lagu Karo - Sengget Kel Aku ( Remix ) - Satriawan Sitepu

9:41 PM

Sengget Kel Aku ( Remix ) - Satriawan Sitepu

Cipt. Jhon Pradep Tarigan

andih..andih..andih sengget kel aku
rempet kel lupaken aku nindu
ndiko..ndiko..ndiko kuja kel aku
adi sahun nde biring ku tadingkenndu
adi surung agi kusirangkenndu
lanai..lanai..lanai..lit man timanken
lanai bo tuhu lit siman arapen
tading..tading..tading kune kunena
ate ceda ngenca banndu tadingna
ate mesui ngenca kepe ulihna
ase dekahna kita erteman
lawes kel kena nde biring ras sideban
ase dekahna kam kutimai
seh kel ukurndu agi ngelokken janji
andih..andih..andih seh kel sakitna
bekas pengelokenndu
ndiko..ndiko..ndiko seh kel sedakna
bekas penadingkenndu

------------------------------------------------
set by Bunuraya® Corporation,Inc.
------------------------------------------------
http://bunuraya.blogspot.com
------------------------------------------------
Download Mp3
------------------------------------------------

0 komentar:

Post a Comment

 
Apa ini?? -->