Bunuraya Simalem
Lagu Terbaru
Loading...
Oct 19, 2015

Lirik Lagu Karo - Mekapes - Aci br Sembiring

9:53 AM

Mekapes - Aci br Sembiring

Cipt. Junaidi Sinuhaji

enggo ku aloken mama karo surat undangen
pasu pasu tumbuk erdemu bayu kena
lalit tegunna karo
tegun kai nge ndia aku bahanndu
teman meriah ningen kin min ndai
aku tegun si liah
Reff
adi kudahi pe turang pagi kerja ndu
i cakap ken me pagi morah ateku turang
la idahi pagi
ikataken melanai tertatap aku
uga nari nge ndia
kune kam gia bage man bandu
adi reh pe ningen
maka payo kuja ku alaken
gia ningen petunggungken
tapi mekapes kel nge kuakap kundul
labo kam salah turang nenah ken aku
lo aku salah karo la reh kerjandu
kandi kandi e nge la payo inganna cibal
lalit kataken ndu man bangku
kita enggo sirang
tapi ku toto ken karo
mejuah juah kel kam jabuken bana
Back To Reff
------------------------------------------------
set by Bunuraya® Corporation,Inc.
http://bunuraya.blogspot.com
------------------------------------------------
Download Mp3 (Mobile/HP)
Download Mp3
Download Lirik

------------------------------------------------

Liat Juga Kumpulan Lirik Lagu Karo Terbaru dan Mp3 Lagu Karo Terbaru dari Aci Br Sembiring >>DISINI<<


0 komentar:

Post a Comment

 
Apa ini?? -->