Bunuraya Simalem
Lagu Terbaru
Loading...
Apr 30, 2016

Lirik Lagu Karo - Nggo Sai - Rimta Mariani Br Ginting

8:12 AM

Nggo Sai - Rimta Mariani Br Ginting

Cipt. Rachmat Sys Barus, B.E.

nggo ku aloken tenah kena erdemu bayu
lanai ku beluh mbabasa geluhku
kai kin nge dube lepak perbahanenku
man bandu
maka ukurndu ngeluk nandangi aku
Reff
lanai nge lit ranan simbaken ibelaskenndu
tupung kena jumpa ras timbang kayongku
ersibar kepe ndube kekelengenndu man bangku
perban mesera pergeluhku karoku
sai turang sai mesayang
enggo sai atendu ngena
sai mama karo sai kusayangi
enggo sai arih arihta
lasam kepe aku ernalem gel gel nari
nangdangi kena turang mama karo
Back To Reff
------------------------------------------------
by Bunuraya® Corporation,Inc.
http://bunuraya.blogspot.com
------------------------------------------------
Play Mp3
Download Mp3 Link 1
Download Mp3 Link 2
Download Lirik Link 1
Download Lirik Link 2

Download Mp3 (Alternative)
Chord Gitar
------------------------------------------------

Liat Juga Kumpulan Lirik Lagu Karo Terbaru dan Mp3 Lagu Karo Terbaru dari Rimta Mariani Br Ginting >>DISINI<<

0 komentar:

Post a Comment

 
Apa ini?? -->