Bunuraya Simalem
Lagu Terbaru
Loading...
Jun 24, 2016

Lirik Lagu Karo - Bene - Rezcky Purba

7:09 PM

Bene - Rezcky Purba

Cipt. C.P. Ginting

kai... kai nge ndube
salah lepakku bandu
lanai kel ialoindu
pendilo sora pusuhku

kai... kai nge ku ban
pepalem palem pusuhndu
la ndube la kam kusimbak
lah ola min kita sirang

mbiar kel aku turang
sambar ukurndu
lanai pagi ku ngasup
ndalani geluhku

mbiar kel aku turang
lanai lit sinura
krina si lit bas aku
nggo me ku kena, wou.. wou..

kuja pagi ku lawes
lanai lit inganku nari
bene me bene kel aku
ula tadingken aku bayu

mbiar kel aku turang
nggeluh sisada
lanai pagi erluhu
lanai metunggung
kegeluhenku

[musik]

mbiar kel aku turang
sambar ukurndu
lanai pagi ku ngasup
ndalani geluhku

mbiar kel aku turang
lanai lit sinura
krina si lit bas aku
nggo me ku kena, wou.. wou..

kuja pagi ku lawes
lanai lit inganku nari
bene me bene kel aku
ula tadingken aku bayu

mbiar kel aku turang
nggeluh sisada
lanai pagi erluhu
lanai metunggung
kegeluhenku

------------------------------------------------
Mp3 ini hanya sebagai contoh dan referensi saja.
DIMOHON DENGAN SANGAT BELILAH VCD ORIGINALNYA
UNTUK MENDUKUNG SENIMAN-SENIMAN KARO
------------------------------------------------
by Bunuraya® Corporation,Inc.
http://bunuraya.blogspot.com
------------------------------------------------
Play Mp3
Download Mp3 Link 1
Download Mp3 Link 2
Download Lirik Link 1
Download Lirik Link 2
Download Mp3 (Mobile/HP)

------------------------------------------------

0 komentar:

Post a Comment

 
Apa ini?? -->