Bunuraya Simalem
Lagu Terbaru
Loading...
Jul 14, 2018

Lirik Lagu Karo Pernembeh - Eso Pandia

Pernembeh - Eso Pandia

Cipt. Eso Pandia
Album Mbicing

nggo ndekah la kubegi
medate sorandu erlebuh aku
enggo ndekah la kubegi
iturikenndu kata tedehndu bangku
nde.. nde.. karoku..
tedeh kam ateku

kugejabken kel agi..
kam lanai bagi biasa
adi gel gel kam pertedeh
gundari nggo pernembeh
nembeh la bas dalinna
kena kutedehi kena kutenahken lanai nggit jumpa

ija kin lepakna sila teng tengna aku bandu
kurang kai denga metami ku bandu karo
la lah kam nggo bosan kam nggo medu man bangku
ntah lit kin sideban temanndu erkuan karo
kataken bangku gelah kueteh tedehku e lanai lit inganna

[UlALuPa]--> http://bunuraya.blogspot.com

kugejabken kel agi..
kam lanai bagi biasa
adi gel gel kam pertedeh
gundari nggo pernembeh
nembeh la bas dalinna
kena kutedehi kena kutenahken lanai nggit jumpa

ija kin lepakna sila teng tengna aku bandu
kurang kai denga metami ku bandu karo
la lah kam nggo bosan kam nggo medu man bangku
ntah lit kin sideban temanndu erkuan karo
kataken bangku gelah kueteh tedehku e lanai lit inganna

------------------------------------------------
Mp3 ini hanya sebagai contoh dan referensi saja.
DIMOHON DENGAN SANGAT BELILAH VCD ORIGINALNYA
UNTUK MENDUKUNG SENIMAN-SENIMAN KARO
------------------------------------------------
by Bunuraya®
http://bunuraya.blogspot.com
------------------------------------------------
Download Lirik Link 1
Download Lirik Link 2
------------------------------------------------
------------------------------------------------
Download Mp3 Link 1
Download Mp3 Link 2
------------------------------------------------

 

0 komentar:

Post a Comment

 
Apa ini?? -->