Bunuraya Simalem
Lagu Terbaru
Loading...
Jun 8, 2019

Lagu Karo Kaling Pit Pit - Eso Pandia

10:19 AM

Kaling Pit Pit - Eso Pandia

Cipt. Eso Pandia


kaling pit pit midep idep
nemani aku bas berngi enda
tempa angkana isi pusuhku
tempa ngapuli ia bangku

kaling pit pit midep idep
simeteh megi kai sijadi
ijenda ndube kami erjanji
tapi nde karo ndai ngingkari i..

lanai lit ergana
kekelengen ku bere man bana
atena ngena nggo terdaya
i tukur serpi kalak mehaga

kaling pit pit si midep idep
kam jadi saksi aku lolah i jenda
bintang terang si midep idep (si midep idep)
kataken bana pusuhku seh cedana

kune tersungkun pagi ia
kata ken bana
aku enggo lawes ndauh ning kena
mbaba janji si enggo ingkari na..

[UlALuPa]--> http://bunuraya.blogspot.com

lanai lit ergana
kekelengen ku bere man bana
atena ngena nggo terdaya
i tukur serpi kalak mehaga
hu..uu... oo...o....

kaling pit pit si midep idep
kam jadi saksi aku lolah i jenda
bintang terang si midep idep (si midep idep)
kataken bana pusuhku seh cedana

kune tersungkun pagi ia
kata ken bana
aku enggo lawes ndauh ning kena
mbaba janji si enggo ingkari na..

------------------------------------------------
Mp3 ini hanya sebagai contoh dan referensi saja.
DIMOHON DENGAN SANGAT BELILAH VCD ORIGINALNYA
UNTUK MENDUKUNG SENIMAN-SENIMAN KARO
------------------------------------------------
by Bunuraya®
http://bunuraya.blogspot.com
------------------------------------------------
Download Lirik Lagu Karo Kaling Pit Pit - Eso Pandia Link 1
Download Lirik Lagu Karo Kaling Pit Pit - Eso Pandia Link 2
------------------------------------------------
------------------------------------------------

0 komentar:

Post a Comment

 
Apa ini?? -->