Bunuraya Simalem
Lagu Terbaru
Loading...
Feb 25, 2020

Lagu Karo Erlebuh - Peri Jonta Pinem

6:56 AM

Erlebuh - Peri Jonta Pinem

Cipt. Eso Pandia

lit kin i gejapkenndu
kelebuh kam tengah berngi si ngongo
nde karo ija kam ningku
megogo kel kap ateku
ija kam karo maka ku alo alo

lit kin tergejap bandu
ku belasken gelarndu sanga ertoto
nde karo ateku ningku
la kuarap naktak iluhku
ngukuri kam karo banci aku mehado

mulihlah kam nande karo
kataken bangku di litkin sila payo
lanai ku ngasup nde karo
adi terdekahen kin rate megogo

begiken aku erdilo dilo
gejapken aku erlebuh lebuh
ula pesken ukurndu
bias nanginndu terndele ndele
puas nanginndu rate megogo
mulih kam nande karo
mulih.., ras kita bagi sienggo

[UlALuPa]--> http://bunuraya.blogspot.com

lit kin tergejap bandu
ku belasken gelarndu sanga ertoto
nde karo ateku ningku
la kuarap naktak iluhku
ngukuri kam karo banci aku mehado

mulihlah kam nande karo
kataken bangku di litkin sila payo
lanai ku ngasup nde karo
adi terdekahen kin rate megogo

begiken aku erdilo dilo
gejapken aku erlebuh lebuh
ula pesken ukurndu
bias nanginndu terndele ndele
puas nanginndu rate megogo
mulih kam nande karo
mulih.., ras kita bagi sienggo

------------------------------------------------
Mp3 ini hanya sebagai contoh dan referensi saja.
DIMOHON DENGAN SANGAT BELILAH VCD ORIGINALNYA
UNTUK MENDUKUNG SENIMAN-SENIMAN KARO
------------------------------------------------
by Bunuraya®
http://bunuraya.blogspot.com
------------------------------------------------
Download Lirik Lagu Karo Erlebuh - Peri Jonta Pinem Link 1
Download Lirik Lagu Karo Erlebuh - Peri Jonta Pinem Link 2
------------------------------------------------
------------------------------------------------
Download Mp3 Lagu Karo Erlebuh - Peri Jonta Pinem Link 1
Download Mp3 Lagu Karo Erlebuh - Peri Jonta Pinem Link 2
------------------------------------------------

Next
This is the most recent post.
Older Post

0 komentar:

Post a Comment

 
Apa ini?? -->